neděle 17. března 2013

Tentokrát dva pozitivní seznamy :)


Ahoj holky!

Je tady neděle, takže vás jdu opět otravovat se svým pozitivním seznamem :D Hrozně moc mě těší, že je taky děláte! :)) Myslím, že je důležité uvědomovat si, co se nám daří a v čem jsme skvělé! (negativních hrůz a katastrof je všude kolem nás už dost)

  • udělaly jsme s kamarádkami sleep over! A bylo to naprosto skvělé! Hodně jsme si povídaly, koukaly na fotky. I když ne všechna témata mi byla blízká, mám hroznou radost, že jsem je mohla vyslechnout. Někdo prostě rád povídá, jiný rád poslouchá :) Podívala jsem se na krásné fotky. Mám z toho naprosto nefalšovanou radost!:D
  • koupila jsem si dva laky, papuče, batoh, do kterého jsem se zamilovala a skvělé tričko :) velikost 36 do kterého budu muset ještě zkrásnět :))
  • mám vzorky k diplomové práci
  • přemohla jsem lenost a začala psát diplomovou práci
  • byla jsem na terapii u nutriční, psycholožky i pana doktora :) U paní nutriční i paní psycholožky jsem byla pochválena!! :)...jsem ráda chválena :DDD
  • maminka mi dovolila trošku cvičit - toho si moc vážím!:)
  • od paní psycholožky jsem dostala knížečku s afirmacemi!! :)) To mě hodně potěšilo!
  • uvědomila jsem si spoustu nových věcí a opravdu hezky jsem si popovídala s maminkou:)

Rozhodla jsem se, že si dneska udělám speciální pozitivní seznam pro jídlo :D Protože je toho víc :))


  • bonbony jsem za poslední týden posnídala jen jednou (!)
  • dvakrát jsem se OPRAVDU přejedla a v podstatě z toho neměla výčitky :) Pokud by vás zajímalo, jak takové moje opravdové přejezení vypadalo, tak ve čtvrtek jsem po obědě spořádala celou krabici zapékaného musli :D (bylo to sakra dobré!!!) A v sobotu taky po obědě jsem spořádala 4 velké cookies, 6 čokoládových tyčinek a asi 10 čokoládových bonbónů
  • poprvé v životě jsem upekla a jedla makovec
  • jedla jsem po dlouhé době jablko :D (pro normální lidi normální věc, já ovoce ale běžně nejím a konkrétně jablkům jsem se vyhýbala, protože jsou hladová :D )
  • včera jsem měla dopolední svačinku
  • můj dnešní oběd by se mohl jmenovat tři noční můry anorektiček: vepřové maso, knedlíky a omáčka :D (knedlíky ani omáčky jsem neměla ráda už před anorexií...ale tak dalo se to sníst...)A samozřejmě polévka - vývar s nudlemi...
Pokud to mám shrnout, byl to naprosto úžasný týden!! Skvěle jsem si ho užila! Prostě byl takový plný všeho možného:)) Byl takový, jaký život normálně je:))
Jak jste se měly vy?




      12 komentářů:

      1. Anonymní4:05 odp.

        Ahoj Ruby!
        Číst Tvé pozitivní seznamy je samá radost! Úplně to pumpuje pozitivní náladu. Jsem ráda, že se ti tak daří. Přeji, ať jde psaní diplomky od ruky, i když to je určitě spousta práce, ale snad píšeš o tématu, co Tě baví :-). Měj se krásně,
        - Cali

        OdpovědětVymazat
      2. Perfektní, gratuluji ke všemu jídlu, k "přejezení" - prostě sis jen dala to, na co jsi měla chuť, to je dobře, tak si to tělo nebude pořád žádat a budeš jíst úplně normálně. Já kdybych to dokázala, byla bych šťastná, takže rozhodně máš co slavit (být tebou, oslavím to zapékaným müsli nebo něčím podobným:D)! Jsi vážně bojovnice, věřím, že svůj boj vyhraješ, všechno tomu nasvědčuje, jsi hrdinka!

        OdpovědětVymazat
      3. Člověk se opravdu nemůže neusmívat, když čte tvůj článek :) to je tak nádherný, jak obrovské děláš pokroky a jak sis začala život ví užívat :) Máš právo být na sebe pyšná, protože opravdu je na co :) Taky je úžasný, že nemáš skoro výčitky...ty tu mrchu krásně porážíš!! :)

        OdpovědětVymazat
        Odpovědi
        1. Jo a děkuju moc za komentář :) To insanity mě opravdu hrozně bavilo a těším se, že si ho dne znovu zacvičím...Jillian mě už tolik nebaví, i když taky se u některých jejích videí řádně zapotím :D
          určitě se nenaštvu, naopak jsem ráda, když mi poradíš :) Ono se to i dost zdá, protože ta fotka zkresluje, ale ta sklenice byla velká a navíc tam ani ten kus rohlíku není moc vidět no :) každopádně jsem si teď dopřála hoodně na svačinu :D

          Vymazat
      4. Anonymní5:28 odp.

        Hrozně moc bych ti chtěla poděkovat za příspěvky.. Díky tobě jsem se přemohla a jsem si přidat jídlo (po 2letech!), které mi chutnalo.. už jsem talíř dávala do myčky, ale najednou jsem se prostě přemohla a nandala si znova trošku. Sice jsem byla plná a chtělo se mi zvracet (nevím, jestli psychicky vyvoláno výčitkama nebo že jsem byla vážně až až plná) a nedala si odpo sváču, ale zvládla jsem to..
        (Jen pro uvedení, potřebuju taky přibrat.. BMI 15,4, nic závratného.. ale psychika v ..)

        OdpovědětVymazat
        Odpovědi
        1. Moc gratuluju k přídavku!!! :) To je opravdu super! Jsi šikulka!!!! Jsem opravdu moc ráda, že někomu můžu pomoct! A 15,4 je nizoučké bmi, jen hezky papej :)) A kopni anorexii pěkně do zadku :))) Držím pěsti!!

          Vymazat
      5. negativních hrůz je dost, to jo - šup s pozitivními věcmi na povrch! a nech si kecy o otravování, kdybychom nechtěli, nebudeme to číst! :)
        jsi ráda chválena :P tak to chválíme i my!
        chutnal ti makovec? :)
        tys nejedla ovoce? :D oo můj bože, bláázne!:D miluju ovoce!

        OdpovědětVymazat
      6. Anonymní4:51 dop.

        ahoj, možná si to tu už psala, ale zajímalo by mě jestli si nutriční terapeutku platíš nebo je na pojištovnu? A kam konkrétně chodíš? Jinak co se týče tý coly (jak si psala v minulém článku) tak nejhůř mi vychází coca cola ligt a zero páč do nich přidávají cyklamát (krom sacharinu a aspartmanu). V Pepsi light a max je pouze sacharin a aspartman, to samé Kofola bez cukru (tam je krom sacharinu a aspartmanu i stevie).

        OdpovědětVymazat
        Odpovědi
        1. Moc děkuji za recenzi! :)) Návštěvy nutriční terapeutky momentálně neplatím - je to financováno tuším Evropskou únií? Což je skvělé, protože předtím jsem platila 300Kč za jedno sezení. A chodím do Anabell v Brně:)

          Vymazat
      7. zdravím, promin že jsem neodepsala hned, už přes týden řeším rozbitý notebook, což je teda hodně v pí*i (pardón:D) protože na VŠ bez něj fakt nejde žít...naprosto ted kvuli tomu nezvládám práci do školy, a aby toho nebylo málo, tak po mě ještě (neprávem) chce zdravotní pojištovna zaplatit údajnej dluh 12 000, jen proto že jsou to neschopný idioti a mají bordel v dokumentech a nejsou schopná dohledat moje potvrzení o studiu...no prostě, grrrhh, úřady a náš stát..ale to je jedno, jen jsem chtěla říct, e ted toho mam fakt nad hlavu, tak proto nekomentuju a bohužel ani nepíšu na svůj blog...ale docela uvažuju že se časem odvážím sepsat na něj něco jako "svůj příběh", i když asi stejně zcenzurovanej, dost věcí je moc bolavejch a osobních na to, aby to četli jak cizí, tak hodně lidí z mého okolí, co znají jeho adresu.....jinak já si tyhle seznamy psala vždycky, já teda ale po různých malých bločcích - miluju seznamy, bločky a diáře :D možná je taky začnu zveřejňovat online, zatím teda dělám spíš takový "souhrny novinek" :) jinak jsem od čtvrtka do dneška zkoušela jíst normálně (nebo já už ani nevim jak má vypadat normální jezení, mě to přišlo hrozně moc:D) zvládla jsem se vyloženě nijak extrémně nepřejíst a hlavně - nezvracet:) a na váze hned 43.5 kg...what?! po 3-4dnech hnedka 2kg nahoře..?? No, přítel měl radost asi jako dítě u vánočního stromečku :D byli jsme spolu u našich a já se šla zvážit a přišla jsem a fňukla že mam 43.5 a že si připadam jak slůně...a on ke mě přiskočil, objal mě zezadu a uplně nadšeně "ježiškuuu! kde to je, ukaž ukaž" :D no ale prostě tohle mě děsí, přibírat takhle rychle...to teda mi to odhodlání zkoušet jíst normálně asi moc dlouho nevydrží...

        OdpovědětVymazat
      8. Já jsem taky ráda chválena :D Kdo by nebyl :D
        Super seznamy, to mi vždycky zvedne náladu :)) Ta knížečka afirmací je od Anabell? Takovou mi taky doktorka dala, četla jsem si ji pak každé ráno nebo večer :)

        OdpovědětVymazat
      9. gratulace za dva pozitivní seznamy! :)

        OdpovědětVymazat

      Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)