neděle 10. března 2013

Pozitivní seznam + dnešní jídelníček

Pozitivní seznam
  • za svůj největší úspěch uplynulého týdne považuji to, že jsem dneska ráno dokázala odolat bonbonům :))))))! Nebylo to jen tak...vydala jsem se totiž pro ně do obchodu:D A stála před regálem s bonbony asi 20 minut(!!)...Nejdřív jsem přemýšlela, že je prostě zkusím nahradit jinými bonbony nebo sladkostmi :)) A nakonec jsem se ale rozhodla, že posnídám normálně :)) Jsem na sebe tak hrozně pyšná!!!! :D Fakt z toho mám radost :)
  • tento týden jsem opět dvakrát upekla svůj milovaný koláč :) (jednou jsem snědla polovinu koláčové formy, podruhé třičtvrtě - naštěstí ne najednou :D ) Je naproto geniální :))
  • nezapomněla jsem na MDŽ :D Mamce jsem koupila oblíbenou čokoládu a uvařila jsem její oblíbené kuřecí řízky s bramborem a zeleninou, taťkovi jsem koupila čerstvou bagetku ke snídani a noviny
  • taťka mi k MDŽ koupil milované bonbony :) Bylo to milé! Mimo to mi pověsil na zeď kalendář :)))
  • byla jsem na terapii a opět jsme pokročili (z toho mám taky velkou radost! Je opravdu skvělé uvědomit si věci, o kterých jsem je tušila:) )
  • byla jsem v knihovně a mluvila se svým kamarádem! Uvědomila jsem si, jak je skvělé neizolovat se! Určitě spolu někam zajdeme:)
  • přemohla jsem svou lenost a zametla a vytřela pokoj :)) + chodbu
  • daří se mi už několik dní nahrazovat ZERO za Kofolu bez cukru :) Je slazená stevií a je moc dobrá!
  • v laboratoři se mi sice nedařilo, nicméně i přesto mě to posune dál :))
  • viděla jsem babičku
  • byla jsem s rodiči na obědě v restauraci! Dala jsem si rizoto s kuřecím masem a zeleninou a bylo fakt úžasné!!! :)
  • dokážu sníst dvě porce masa denně! Na tom jsem se domluvila s nutriční:)

A jaké jsou vaše položky na pozitivním seznamu? :)) Pochlubte se! Moc mě baví sledovat vaše pokroky! Jste úžasné!!! :)

Můj dnešní jídelníček:

Snídaně: tři klíny mého milovaného koláče (přes čtvrt dortové formy :) )
Oběd: Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Svačina: belgická čokoláda (75g)
Večeře: tuňák ve vlastní šťávě se zeleninou

9 komentářů:

  1. Snídaně bez bonbonů? No vidíš to, jsi skvělá!
    Kofola (normální i bez cukru) mi nechutná, tak pořád tlebu CC zero, ach jo..:D
    Na MDŽ jsem mamce koupila kytku a obě dvě jsme dostali kytku od taťky, je to teď takové krásné klidné období, všichni jsou doma klidnější, je to super, vidět jednou, že své rodiče neničím...
    A taky ti strašně gratuluji k obědu v restauraci, to je taky hodně velký pokrok, věřím, že to pro tebe nebylo úplně jednoduché. O to větší úspěch, že sis pochutnala!
    Jinak ten jídelníček je dost malý, upřímně i já jím kaloricky daleko více... Přemýšlím, že bych zase hodila na blog jídelníček, ale zase by se jen ozvalo milion urýpaných anonymů...

    OdpovědětVymazat
  2. tvé pozitivní seznamy mám moc ráda:)
    k normálnímu posnídání moc gratuluju! :) je to super, určitě pozoruješ víc lepší energie, ne? :D
    třičtvrtě formy koláče jím pravidelně :D uuups, ale vždycky k snídani a to se musí! :)
    dárky k MDŽ i tvé pokroky jsou taky bezva! a o neizolování se bych mohla v poslední době básnit! :)))
    dvě porce masa denně? já bych mohla jíst maso furt :D ale k snídani a svačinám mi to přijde divný :D
    nějaké větší pokroky asi nedělám, jen už mi nevadí jíst i po hodinové pauze a večer jsem si dala dokonce brambůrek! :D:D (s přítelem jsme popíjeli a chtěla jsem mu udělat radost:D)
    jídla máš docela málo, ne? :O já jím 6-7 porcí

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní5:39 odp.

    Jsi šikulinka!!!!!! chci se optat co ten kluk z vlaku, už se neozval?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Mockrát děkuju :) No potom, co jsme spolu byli poprvé v kontaktu se ozval ještě jednou:) Jestli teda půjdeme na to pivo, ale já jsem měla ještě zkouškové, takže z toho sešlo...no a teď je ticho po pěšině :D

      Vymazat
  4. Moc děkuju!!! :) Nějakou dobu už čtu tvůj blog a taky ti moc fandím a obdivuju to, jak bojuješ za každou cenu :)
    Mmmm, rizoto bych si dala taky :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééj, som rada :) Až na večeru veľmi dobré (no k tomu tuniaku neubudlo by z teba, ak by si si k nemu dala aj pečivo :D) na obed by som pridala polievku a, samozrejme desiatu a daj si aj nejaké ovocie, veď má toľko vitamínov a idú zasa chrípky! na priberanie to veľmi zatiaľ nie je, ale veď to myslím že vieš, váha neklame, ale som veľmi rada, že ješ normálne veci, nie light/ "zdravé". Ale inak super, veľmi sa z teba teším :)

    OdpovědětVymazat
  6. nechci být za tu zlou co kazí radost, ale "Kofola bez cukru se stévií" je jen reklamní tah, normální lži...stévie tam sice je taky, což nemění nic na tom, že tam pořád jsou i umělá sladidla a ty převažují (hlavně aspartam).. když si na to pár zákazníků stěžovalo v dopisech(resp. emailech) dostalo se jim odpovědi, že na čistě stévií slazené Kofole se pracuje, ale doposud se jim v jejich laboratořích nepovedl ten recept dotáhnout do konce...takže Zero nebo Kofola "se stévií" - je to to samé.....jinak sleduju tě už docela dlouho, díky tobě jsem se taky dozvěděla o té bezplatné psycholožce, takže jsem ti vděčná, jinak bych platila 3 kila za toho terapeuta, kterej je podle toho co píšeš asi fajn, ale já si to ted nemůžu moc dovolit :) mojí velkou výhodou je, že bydlím u Náměstí 28. října, takže pomoc mám hned u nosu :) držím palce!

    OdpovědětVymazat
  7. Si mi spravila chute s tým rizotom :D. A pripomenula, že už by som mala ísť do knižnice, lebo chcem niečo čítať a dávno som tam nebola. A kupovať sa mi nechce, lebo aj najbližšie knikúpectvo je dosť ďaleko. A moje pokroky? No, že už od operácie rýchlejšie chodím.

    OdpovědětVymazat
  8. mno já bydlím v Brně teprve od září, dřív jsem bydlela v Plzni a chodila na VŠ tam - na práva..pak se tam ale začli práva zesírat a vypadalo to (a stále vypadá) že je zavřou, tak jsem na nic nečekala a znovu dělala přijímačky na všechny práva v ČR..a vyšlo Brno:) raději bych teda zůstala v Plzni, mám k tomu městu skoro mileneckej vztah:D, pak tam mám rodinu, přítele i v neposlední řadě právě i terapeutku, která byla moc fajn, ač drahá (400úhod 2x týdně)...když jsem přijela do Brna, nechtěla jsem začínat u novýho terapeuta znova od píky, znova od začátku všechno vyprávět atd...a tak jsem před tím schovala hlavu do písku...nicméně problémy ohledně PPP se na mě začali valit v trochu (dost) neúnosný míře, a tak jsem si řekla, že bych byla blbá nezkusit zas něco dělat, když to mám ještě takhle za rohem...teprve minulej týden jsem byla na první schůzce v Anabell poradně a tenhle týden půjdu prvně k psycholožce a ten další k nutriční :) jinak sladidel se taky moc nedokážu vzdát, já jima teda sladím i čaj, kterýho vypju za den hektolitry a kdybych ho sladila normálním cukrem, tak s takovym množstvim cukru mam už dávno metrák :D snažím se nahrazovat stévií v pilulkách, ale ta je zas dost drahá...pak taky miluju Ovofity a Monstery piju taky ty "lo-carb" no :/ ..a díky za pochvalu blogu :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)