středa 27. března 2013

Dopis mému tělu :)

Ahoj holky! :)

K napsání dnešního článku mě inspiroval nádherný dopis tělu, který napsala Beautygloss :) Myslím, že není třeba ji představovat, protože kdo v blogovém světě nezná Beautygloss jakoby nebyl :D :))) Rozhodla jsem se tedy, že svému tělu taky něco napíšu:)

Moje milé tělo,
 
upřímně řečeno nevím, co dřív - jestli Ti děkovat nebo se omlouvat...Vím, že jsem se k Tobě za poslední dobu chovala všelijak jenom ne hezky. Nedopřávala jsem Ti živiny, které jsi potřebovalo a trápila jsem Tě hladem, nutila jsem Tě k pohybu ve chvílích, kdy se Ti vůbec nechtělo, občas jsem Tě ve vzteku uhodila nebo Ti jinak působila bolest. Nestarala jsem se o to, co potřebuješ. Nestarala jsem se o to, jestli máš oholené podpaží a nohy:)) Nestarala jsem se ani o to, jestli nepotřebuješ ostříhat nehty, učesat vlasy, vyčistit pleť, odlíčit make-up. Za to všechno bych se Ti chtěla upřímně omluvit. Zároveň bych Ti chtěla vyjádřit obrovskou vděčnost! Jsem Ti neskutečně vděčná za to, že jsi bylo tak statečné a tohle všechno vydrželo. Jsem přešťastná za to, že Ti to nijak neublížilo. Že všechny Tvé orgány fungují tak jak mají! Teď už konečně vím, jak moc by mi bylo líto, kdyby tomu tak nebylo!  Jsem velmi ráda, že jsi zdravé, silnější! Že máš více energie! Že zase začínáme žít. Miluji a přijímám Tě takové, jaké jsi. Jsi krásné a jsi moje. Chtěla bych Ti slíbit, že se o Tebe budu starat a budu se snažit dopřát Ti vše o co si řekneš. Je mi jedno, že nebudeš modelkovsky hubené a nebudeš mít nejštíhlejší nohy na světě...důležitější pro mě je, že budeš zdravé a silné.
 
S láskou Ruby 

15 komentářů:

  1. Krásný dopis! :))
    Asi také něco takového udělám! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní1:34 odp.

    Moc krásný dopis, je důležité si uvědomit, jak jsou naše těla křehká a zároveň se divit, kolik toho dokáží vydržet x) Často si to člověk uvědomí až po mnohých chybách, avšak klíčové je, že se mu to snažíš vynahradit a starat se o něj co nejlépe, vždyť je to to nejdokonalejší, co máme! Ať je jaké chce x)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní3:09 odp.

    To je nádhera! Úžasný přístup, jen tak dál :-)
    Přeji mnoho dalších šťastných dnů ve Tvém těle. Hlavně spokojenost sama se sebou, to je nejdůležitější. Každý jsme originál. Moc Ti fandím, Ruby :-)
    Cali

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné :-) jsi silné, obdivuju tě a držím ti palce :-) .....jinak dneska jsem byla prvně u nutriční a tak nějak jsme se spíš dohodli, že k ní zatím chodit nebudu...protože by to u mě zatím nemělo smysl, protože sama vím, že bych to nedodržovala....pro mě je úspěch to, že jsem z 2000kj navýšila na 3000...těch 5-6 co by mi sestavovala ona bych určitě nejedla...takže budu i andále s paní psycholožkou pracovat na nalezení vnitřní motivace a až se mi to podaří, můžu začít řešit něco i s nutriční:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Beautygloss má úžasné nápady! ten tvůj dopis je opravdu inspirační!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé! Krásně jsi to napsala, jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne to je. Pekne si to napísala.

    OdpovědětVymazat
  8. úžasně jsi to napsala! :))
    četla jsem nějaké články, které už tu máš a zaujalo mě tvé pokroky, a všechno co děláš, aby jsi se z toho vyhrabala! Rozhodně jsem budu chodit a sledovat tvoje pokroky! Držím palce!:))

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní6:55 odp.

    Děkuju, taky mám takové články ráda x) To samé platí i u Tebe a pozitivních seznamů x) V pořádku, nestydím se za to, trpím nespavostí a nikdo neví proč, už dlouho se na to snaží přijít x)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, děkuji za komentář. Abych řekla pravdu, v posledních dnech se toho událo docela dost, ale nějak nemám potřebu vypisovat to na blog, mám bohužel pocit, že někdo z mého okolí mě odhalil a ani už nějak není chuť se svěřovat cizím lidem, ale myslím, že to zase přijde. Teď přidávám jen odpovědi na otázky z ask.fm. A co ty děláš celý dny? Já už se strašně strašně strašně moc těším do školy..chjo.

    OdpovědětVymazat
  11. jojo, tak to jsem byla já :) stála jsi u recepce hm...? Moc jsme toho v tom případě z tebe neviděla, akorát tak záda no :D ale vlasy máš krásný :) a pokud já byla krásná v tu chvíli, tak mi to teda opravdu lichotí, protože jsem ten den nebyla skoro schopná vylízt z postele a byla jsem líná jakkoliv se malovat, česat či řešit co na sebe, takže jsem tam přišla prakticky tak, jak jsem vylezla z tý postele :D takže to se opravdu divím, že takhle zmuchlaná neupravená můžu někomu připadat krásná :D děkuji ale :) a šla jsem zrovna k tý nutriční no, s paní psycholožkou jsem domluvená až na příští středu, ale zrovna ten den jsem jí vyloženě potřebovala...spolubydlák na mě totiž při hádce vytáhl dost hnusnym způsobem tu mojí nemoc, já mu to nedávno svěřila, on viděl jak těžký to pro mě bylo o tom mluvit, párkrát jsem se během toho i rozbrečela, studem jen koukala do země atd., a on pak udělá takovou podpásovku jakože mě tímhle uráží když má blbej den a potřebuje si schladit žáhu...! Fakt charakter tyjo...musela jsem to někomu říct tak jsem si postěžovala aspoň tý nutriční :D ...btw ještě jsem se chtěla zeptat - kde kupuješ džíny? :D protože pokud jsi to byla fakt ty ta co si myslím, tak máš určitě ještě hubenější nožičk než já a i já mam problém sehnat takový aby na mě fakt byly hodně uplý...mam je ráda tak upnutý aby mi pomalu odkrvovaly nohy no :D

    OdpovědětVymazat
  12. To je tak krásné, milé, láskou a krásou procítěné. Je super si uvědomit, jak moc jsi někdy svému tělu ublížila a co by se mělo změnit. V tvém podání se to čte tak výborně, že být tvé tělo, tak ti hned vlepím pusu na tvář. Nejvíc mě pobavila věta - Nestarala jsem se o to, jestli máš oholené podpaží a nohy :D. A nejvíc se mi líbí tahle věta - Miluji a přijímám Tě takové, jaké jsi. jak z nějaká afirmace :)

    OdpovědětVymazat
  13. Je to vážně krásně napsané, moc hezký nápad :) Já jsem dopis tělu nikdy nepsala, ale vím, že jsem to pak taky vnímala jinak. Je to takové zvláštní procitnutí...

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně jsi to napsala, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)