středa 16. ledna 2013

Jak jsem se přejedla

Tak jo...původně jsem dneska vůbec neměla v plánu přidávat článek :D...ale to, co se odehrálo v několika uplynulých minutách mě k tomu prostě přimělo. Právě jsem se totiž přejedla.... :D Co přejedla, já jsem se přímo přežrala! :D

Večeřela jsem o půl sedmé - rohlík s kuřecí šunkou, miska brokolice a pár cherry rajčátek. Asi po hodině jsem začala mít hroznou chuť na sladké...Tak jsem nejdřív dojedla bonbóny, které jsem měla rozdělané už několik dní...jenomže to mi nestačilo...tak jsem se vrhla na 400g bonbonieru, kterou jsem dostala k Vánocům :D Naštěstí jsem ji (ještě) nesnědla celou...ale takových 100g to bude. A víte, co je nejlepší? Ten úžasný pocit, který jsem měla, když jsem ji jedla!!! Byl to takový pocit svobody ! Teď jsem sice úplně plná, ale je mi dobře! Myslím, že už jsem se definitivně zbláznila:D Asi si jdu pro další bonbon!!!!

Dobrou noc! :)

5 komentářů:

  1. brokolici bych si dala:)
    a líbí se mi, že se cítíš dobře :) ikdyž.. :D víš co si o sladkém a přejídání myslím:D

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní6:38 dop.

    Tomuhle se říká normální život....obyčejný člověk sní půl bonboniery a nic jako přejezení necítí...prostě si dal a chutnalo mu :)) Sladkosti jsou dobré a myslím si,že ten,kdo si je odpírá už nějaký problém má....ikdyž třeba jiného jídla jí spoustu a argumentuje,že sladké nepotřebuje a nechutná mu....Gratuluju!Jsi na nejlepší cestě k uzdravení :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mockrát děkuju za milý komentář a podporu!! :) Chápu, že ne všem musí všechno chutnat...ale já jsem sladkosti vždycky milovala :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. To som vážne rada :) Ja som sa podobne "prejedla" pred Vianocami, keď som akože začínala jesť, to som zjedla tiež 200 g jahodovej čokolády a máš pravdu, ten pocit slobody... Ale všeobecne veľmi čokoládu a sladkosti ako také nemusím od malička, jedine keď tak tie gumenné. A ak by si náhodou mala výčitky, vykop ich okamžite preč, z jednej čokolády sa aj tak pribrať nedá (ja som tiež nepribrala) a čo viac treba? Len si každý deň dopriať to, na čo máme chuť. Viem, som múdra, ale musíme sa snažiť. :) Teším sa aj za teba :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)