čtvrtek 17. ledna 2013

Jak jsem se přejedla - druhý díl :D

Přeji všem krásný večer :)

Přiznám se - původně jsem si myslela, že se vrátí vše do zajetých anorektických kolejí. Nicméně, před chvílí jsem dojedla tu 400g bonbonieru :D Byla jsem po obědě...měla jsem tuňáka se zeleninou, zapila jsem ho Colou Zero přesně tak jako vždycky...a šla jsem se učit. Pak jsem začala mít "hříšné myšlenky" na tu bonbonieru :D Přemýšlela jsem, jestli pro ni mám jít nebo ne...nakonec jsem šla. Protože jsem prostě nějak cítila, že tak je to správně!! Hrozně dlouhou dobu jsem žila neuvěřitelně asketicky, můj život byl plný nějakých mých anorektických pravidel, plný "zdravé výživy", plný vlákniny, zeleniny, strukturálních sacharidů, celozrnných výrobků, 99% šunky, omega 3 nenasycených mastných kyselin, sýrů do 30% tuku a bůhví čeho všeho ještě. Chápu, že se někdo osype při představě toho, jak do sebe láduju skoro půl kila čokolády v tak krátkém časovém intervalu :D Ale to mi vůbec nevadí :))

(Pozn: bonbonieru jsem sice dojedla, ale stále mám ještě dost velké zásoby sladkostí z dob, kdy jsem se jich ani netkla :D )



4 komentáře:

  1. Ja sa z teba tak teším! :) Len zajtra skús pridať k tej čokoláde aj trošku viac normálneho jedla napríklad :) Držím ti palce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako bych se dívala do zrcadla - jím ty věci, které jsi jmenovala z tvého anorektického období a taky naprosto ujíždím na Coca Cole ZERO. Nejsem "tak daleko", abych si dala čokoládu nebo v podstatě jakoukoli novou potravinu, a už vůbec ne tak... jak to říct..kalorickou (?), tučnou (?)... určitě chápeš, jak to myslím.
    Strašně ti ale držím palce, jsi dobrá!
    Mohla by jsi třeba postnout celý jídelníček, a tvoji výšku a váhu a jestli přibíráš..:) Snad jo, to je cesta k vyléčení:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa už teším, keď uvidím, ako sa darilo tebe :) dnes by si mohla pridať aj jedálniček, čo myslíš? a zajtra plánujem na desiatu ochutnať tvoj milovaný ovofit- som zvedavá :D

    OdpovědětVymazat
  4. mám z tebe radost, jen tak dál, vždyť ty si to dovolit můžeš =)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)