neděle 27. ledna 2013

27.1.

Ahoj holky :)

Doufám, že jste si pořádně užily víkend!! :) Další týden za námi a já jdu rekapitulovat, abych zjistila, jak jsem si vedla :)) Zase udělám svůj milovaný seznam věcí, které se mi povedly nebo ze kterých mám radost...abych se na ten seznam mohla podívat až na mě příjde nějaká deprese, že je všechno na prd:D
  • jídlo - asi jste si všimly mých bonbonových excesů :D Tak ty stále trvají :D Zjistila jsem, že můžu sníst opravdu velké množství bonbonů aniž bych jimi nahrazovala hlavní jídlo! :) Nebo aniž by mi z nich bylo zle :D (tak trochu se mi chce říct bohužel.... :D ) Chci říct, že se tím snad postupně otupuje můj strach z jídla. Na druhou stranu ale roste strach z přejídání:D Mám občas pocit, že nad sebou ztrácím kontrolu a to mě děsí! Tak třeba včera jsem si řekla, že budu jíst celý den normálně = bez bonbonů :D...ale prostě jsem to nevydržela a vzala si je. Měla jsem na ně prostě chuť :) A tím, že jsem si je opravdu vzala se cítím jako by mě jídlo ovládalo...jako bych se neovládala...i když možná, že je to naopak...třeba mě to jídlo přestává ovládat?
  • mám za sebou další úspěšnou zkoušku:), zbývají mi už jenom dvě. Jupíííí :)
  • vyzkoušela jsem si v laboratoři něco nového :) Hrozně ráda se učím nové věci!!
  • seznámila jsem se s klukem z vlaku
  • učím se každou volnou chvilku
Jinak zítra ráno se možná zvážím :) Pokud seberu odvahu a taky pokud najdu váhu :D (mamka ji přede mnou schovala poté, co jsem jí před několika měsíci řekla, že takový pocit jako mám když vidím nižší číslo na váze mi nedává nic jiného... tak už jsem přišla i o to :D)

Mějte krásný večer a úspěšný týden! :)

1 komentář:

  1. Držím palce, ať je váha vyšší:P ale hlavně, ať ti to psychicky neublíží. Člověk si říká, jak už to všechno zvládá, ale ve skrytu duše touží po tom nižším čísle a může ho opak pěkně odrovnat...
    Bonbóny si dopřávej a neřeš to. Možná, že tě teď jídlo trochu ovládá, ale je to tím, že jsi tělu dlouho nedopřávala a ono teď baží... Ono se to samo srovná, časem, neboj.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)