středa 13. února 2013

White pearl Stomatologický bělící gel pro domácí použití

Sadu na bělení zubů White pearl Stomatologický bělící gel pro domácí použití jsem dostala už minulé Vánoce. Bělení jsem ale stále odkládala a odkládala :) Pořád jsem se vymlouvala na to, že nemám čas a že je to složité :D (haha), taky jsem z toho měla docela strach. Nicméně vím, že tento bělící gel opravdu funguje. Stejnou sadu totiž používala moje kamarádka a zuby má bílé jako sníh, takže o výsledek opravdu strach nemám.


Jak na to:
Součástí sady byly gumové formičky :) Ty nejdříve musíte vytvarovat na vaše zoubky. Toho docílíte tak, že si nalijete vřelou vodu třeba do hrníčku a počkáte 30 sekund, následně do něj formičky ponoříte. Uvidíte, že ztratí svůj původní univerzální tvar, což je ta správná doba pro to, abyste si je vytvarovaly přesně tak, jak potřebujete. Takže hezky nasadit na zuby a tvarovat čímkoliv to jde - prsty, jazykem...

Poté, co si formičky personalizujete :P, se můžete pustit do vlastního bělení. Bělící gel naplníte do stříkačky, která je také součástí balení. A stříkačkou ji následně aplikujete do formiček - konkrétně na stěnu, která se dotýká přední části zubů. V informacích udávají, že stačí 0,5 ml na jedno bělení :) Po nasazení formičky otřete případné přebytky a necháte působit minimálně 30 minut :) Denně by mělo bělení trvat 60 minut, doba se však může rozdělit třeba na dvě půlhodinky :)

Následně formičky vyjmete a opláchete je teplou vodou stejně tak jako vaše zoubky :)

Můj pocit:
Bála jsem se toho, že to bude složité - nebylo :) Bála jsem se taky toho, že to bude otravné a k nevydržení :) Vlastně to nebylo ani jedno z toho. Přiznám se - chyba se mi teda povedla udělat hned na začátku, když jsem nedodržela 30 sekundový časový odstup mezi nalitím vroucí vody a ponořením formiček:), což byla ale jasně moje chyba, protože v návodu jste na to upozorněni. Takže to chce pouze pečlivě číst návody :D

Vlastní bělení nebylo nepříjemné:) Pravda je, že už jsem v puse měla i chutnější věci než je bělící gel. Na druhou stranu musím přiznat, že jsem ten gel cítila zejména tam, kde neměl co dělat - třeba na jazyku :D, takže opět moje chyba :)

S takovými formičkami to byla moje premiéra. Trošku mi v puse zpočátku vadily. Samozřejmě pokud se rozhodnete mluvit, pokud je budete mít zrovna v puse, asi se přílišného porozumnění nedočkáte :D Klidně se ale můžete třeba v průběhu bělení dívat na váš oblíbený seriál :) A bělení vám uteče velmi rychle. Skvělé je, že díky formičkám nezapomenete na to, že si zrovna bělíte zuby, což se mi už jednou přihodilo s jinou soupravou:D S ní jsem aplikovala štětečkem na zuby takový jakoby lak, který se měl po určitě době(desítky minut) odstranit vyčištěním zubů. Vzhledem k tomu, že ten lak byl nenápadný - nešel ani vidět, ani nijak nechutnal, se mi na něj samozřejmě podařilo zapomenout a vzpomněla jsem si až po několika hodinách a to ještě když jsem byla ve vlaku na cestě do Prahy bez možnosti vyčistit si zuby :D...Chci říct - díky formičkám na to určitě nezapomenete :)

A výsledek bělení? Tak na ten si musím ještě počkat :) V návodu píšou, že pravděpodobně 10-14 dní :) Nicméně já vím, že takhle souprava opravdu funguje, jak jsem již výše zmiňovala používala ji moje kamarádka a výsledek byl perfektní :)

A rada na závěr? Čtěte návody :D

6 komentářů:

  1. Anonymní7:18 odp.

    Hůůů,bělení zubůůů!!!...tyjo,to bych taky mohla praktikovat! :D chtěla jsem napsat,ať pak přidáš svůj výsledek..no,ale to je na tobě,jestli nám uděláš tu radost vyceněním svých budoucích sněhově bílých zubů (stejně si myslím,že je máš bílé dost :D)....mimochodem,taky děkuju za komentář :)..to ulehčování jsem myslela právě "nahnáním kalorií v bonbonech a následné večeře bez pečiva"...no snad chápeš :)..ale bonbony ti SCHVALUJU!..je strašně super,že je jíš a že jsi se odhodlala je jíst!...bonbony jsou taky jídlo a taky patří k životu,že jo! :)..ale na jídle by chtělo přidat :)...dobře,pomalu,ale jistě :)...víš,jen nechci abys jednou litovala toho,že jsi nejedla pořádné "přibíráky" a měla pak na udržování váhy z čeho "ubrat"..s tímto tě ale zatěžuju mco brzo..nno,prostě když budeš jíst takhle malinko a pokud s tímhle přibíráš (tělo si ale za chvilku zvykne a ty budeš muset a přibrání přidat),tak bys pak asi chtěla držet nějakou svou ?vysněnou,cílovou? váhu (já nevím,dejme tomu 60?) tak bys logicky musela něco "ubrat",aby sis těch 60 držela (dávám příklad,tvá cílová váha může být klidně i 65,70,75! :)...a když budeš jíst takhle málo,tak co vlastně pak ubereš?...promiň,doufám,že chápeš,teď tě zase stresuju že jo?..jde prostě o to zpomalení metabolismu..zatímco z typicky přibracího jídelníčku ubereš např. nutridrinky a pak jíš normálně (dejme tomu 2krajíc chleba s něčím k sndani-opět jen příklad) a váhu si držíš..no,ale s tím tě zatžuju moc brzo :)..jen nechci,aby jsi pak jednou měla myšlenky takové jaké jsem měla já.."musím zase zhubnout na kritickou váhu a pak najet fakt na přibírák,aby se mi zrychlil metabolismus-(protože přibrat budu muset a navíc si zrychlím metabolismus)"..chápeš a zase do toho spadneš..promiň,je to zmatené,radši jsem ti nic takového ani neměla psát :D..ale bonbony fakt schvaluju! :)..(mimochodem,závislost na čokoládě by byla,až kdybys jí prej zkonzumovala 11kg denně,takže klidně papej bonbonky :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to by na mě bylo asi moc složité :DD Ale moje mamka to měla doma koupené, nakonec jí to ale vymluvila babička, že prý kvůli tomu její známé vypadl zub, což je asi blbost :DD Jinak super, teď ti budou zoubky hezky svítit na dálku, ještě by to chtělo tu bělost podtrhnout nějakým fešným opálením :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych si chtěla vybělit zoubky, ale mám strach, můj zubař mi řekl, že jsou to drastické metody a takhle mladá bych to ještě radši neměla zkoušet, že prý to může špatně skončit, tak nevím...

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to zní super :) Mám trochu žluté zuby a štve mě to :-/ Sice bez jediné plomby, ale žluté po rodičích... Už dříve jsem přemýšlela o tom, že bych si zuby vybělila, ale zubařka mi řekla, že to dělá hlavně kuřákům apod. a že to ničí zuby a blabla. Ale tohle zní moc fajn :) Díky moc za tento článek ;)
    Jinak s takovou formičkou mám zkušenosti, jednu dobu jsem ji musela nosit na horní zuby na celou noc, protože jsem hrozně zatínala zuby, bolela mě z toho čelist a hlava a taky jsem si kousek zubu uštípla, jak jsem v noci nevědomky skřípala. Ale pak se to naštěstí zlepšilo, tak ji teď nenosím... bylo to dost otravné :D

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím že je to složitý, ale držím palce =)


    My máme kvůli plesu to ředitelské volno a je skvělé že vyšlo na Valentýn =)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak po vyzkoušení white pearl můžu říct jen jedno - docela nechutná aplikace. Trochu gelu se mi rozteklo v puse a to jsem dávala pozor! A výsledek bělení nic moc, čekala jsem lepší tedy.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)