čtvrtek 14. února 2013

Přeji všem nádherného Valentýna!! :)

Přeji všem nádherného Valentýna!! :) Ať už ho slavíte nebo neslavíte, ať jste zadané nebo samy - stejně tak jako já:) Příští rok už třeba nebudeme. Beru to jako čas, který mám sama pro sebe :) Pro to, abych si sama k sobě vytvořila vztah ještě lepší než milenecký :)) Co se Valentýna týče - mám v plánu zajít ještě do obchodu a koupit nějakou sladkost pro rodiče :), protože je miluju a jsou součástí mého života nejenom tento Valentýn, ale i všechny ostatní. Jak Valentýna oslavíte vy?

Já se teda budu pěkně rozmazlovat :))! Budu lenošit, koukat na nějaké filmy, číst si, možná si zacvičím. A celý den se budu ujišťovat o tom, jak jsem skvělá a že se miluju! Dělala jsem to tak už včera a přiznám se, že to funguje! Při včerejším cvičení mě totiž bolela noha...po cvičení jsem si začala říkat, že jsem zdravá :D No a po nějaké době bolest byla opravdu menší! Ať to bylo cokoli - i kdyby to byla sugesce...hlavně, že to funguje :D

Mimo to mám v plánu jet s taťkou nakupovat :) Na to se taky těším! I když myslím, že se mnou hrozně nerad nakupuje...a vůbec nechápu proč... :D :D :D Mám dvě varianty - buď ho zdržuju anebo má pocit, že kontroluju jeho i to, co dává do nákupního košíku :D Což není ale vůbec pravda :D

K nutriční nakonec půjdu až příští týden. Doufám, že se mi povede zařadit do jídelníčku další potraviny :) I když vím, že chtít změnit svůj jídelníček musím především já...třeba mi to pomůže.

A ještě poslední zpráva - včera jsem si objednala na internetu knížku Miluj svůj život:) Měla by přijít už v pátek, už se nemůžu dočkat! V neděli budu cestovat na kolej, takže budu mít co číst a taky vás budu moct zásobovat afirmacemi :))

Holky mějte se nádherně! Mějte se rády!! A dělejte si radost!


 
Nejsilnější myšlenka, kterou jsem v poslední době četla, takže to putovalo do mého afirmačního bločku:
 
 "Ať máte jakkýkoli problém jakkoli dlouho, můžete se začít měnit teď hned. Protože jakmile změníte své myšlení, změní se i váš Život."
 
Autorkou je Louise L. Hay, knížka Život! 

13 komentářů:

  1. Valentyna neslavim, protoze mam svatek i narozeniny v zime a pritel mel taky ted narozky, navic budeme mit brzy vyroci a jeste s Vanocemi uz by toho slaveni na nas bylo moc:-) Libi se mi ale, jak si chces udelat takovy maly svatek sama pro sebe:-) Hezky si dnesek uzij!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jsi moc milá!! :) Máš pravdu, že s takovou byste z oslav nevyšli :)) Však nejdůležitější je, že se máte ne to, jestli Valentýna slavíte nebo ne :)

      Vymazat
  2. som s tebe taká rada :) aspoň vďaka tomu, ako sa ti darí sa dnes usmejem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem pevně přesvědčená o tom, že můžeš být šťastná! Ale musíš pro to něco udělat. Pro začátek by úplně stačilo vyhledat pomoc a začít jíst. Vím, jak moc je to těžké...ale rozhodně to není nemožné!!!!! Moc Ti držím pěsti! :)

      Vymazat
  3. Taky ti přeji krásného Valentýna:) Já tenhle svátek moc neřeším, zatím.

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc za krásné komentáře :))
    Jo, nějak nevím, jak mu mám říkat, tak o něm mluvím jako o darlingovi :D Žije v severní Itálii, dělí nás asi 1000 kilometrů, ale původně je až ze Srí Lanky a to ani nevím, jak daleko by to bylo... asi fakt hodně :D Je to moje první zkušenost, první láska... škoda, že nemůžeme být na Valentýna spolu. Takže vlastně na něj vlastně jsem i nejsem sama...
    A fotky potkanek jsem fotila sama, díky :) Když jsem jich měla osm, měla jsem opravdu obrovskou klec (100x80x80cm), teď jsem ty čtyři holky nastěhovala zase zpátky do menší. Čistím je většinou každý týden... bohužel jsou cítit celkem brzy. Křečka jsem teda nikdy neměla, ale taky jsem přemýšlela nad tím, že bych si ho pořídila. A morčátka jsme měli u prarodičů :)
    Tobě taky krásného Valentýna :) Byl by to pro mě naprosto pohodový den, pokud bych se nemusela učit matiku... zítra mě čeká písemka :-/ Co co se dá dělat :D Asi na to kouknu hned teď, ať už si pak můžu jen užívat s pejskem a rodinou. Mám ráda lenošení u hezkého filmu, kávičku a tak... :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásné motto :)
    nádherného Valentýna i tobě!:)
    zadaná sice jsem, ale s přítelem jej neslavíme :) koupila jsem jen mamině krásnou kytičku :) už ji má vystavenou
    rozmazlování si parádně užij! já jsem ráda, že už jsem doma, dneska byla pěkně náročná škola :))
    sugesce dělaj divy:P
    milujme se!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní7:06 odp.

    Ahoj Ruby,
    jsem tak ráda, že ti Louise pomáhá! Z Tvých článků jde cítit, jak jsi plná nadšení a jak poznáváš sebe samu a jsem za to moc ráda! Jak se ti daří jíst? Moc Ti děkuji za podporu a milé komentáře. Daří se mi docela dobře, ale někdy jsou moje nálady jako na houpačce. Rozhodla jsem se, že se budu vážit až u mojí psycholožky, ať mě to číslo zase neposune zpátky, ale jsem šíleně zvědavá, jak moje tělo a váha bude reagovat na všechno to jídlo. Tajně doufám, že váha bude pořád stagnovat a já budu muset ještě přidat. Doufám, že půjde nahoru fakt pomalu.
    Drž se :-)
    Cali

    OdpovědětVymazat
  7. Je to opravdu zajímavá myšlenka. Důležité je uvěřit tomu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní7:40 odp.

    ahoj ahoj :) tuším si niekde písala že berieš antidepresíva... ak sa mýlim tak prepáč ale ak nie chcela by som sa ťa na niečo opýtať :) môžeš mi prosím ťa napísať na mail elis821995@gmail.com ak to nechceš preberať takto na verejnosti :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) Antidepresiva skutečně beru :) Pokud Tě něco zajímá, tak se klidně ptej :))

      Vymazat
    2. Anonymní11:53 odp.

      aha ok :) tak chcela by som vedieť či si myslíš že ti pomáhajú a v čom?? myslíš že by si bola zmierená s priberaním aj bez nich?? nebojíš sa toho keď ich prestaneš užívať že znovu do toho spadneš?? a ešte že nie si taká nejaká úplne bez života že sice nemáš depresie ale ani sa nesmeješ neraduješ a tak?? ďakujem sa odpoveď :)

      Vymazat
    3. Na otázky Ti určitě odpovím :) Inspirovala jsi mě k tomu, abych o tom napsala zítra článek :)Děkuju :))

      Vymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)