neděle 10. února 2013

Můj další pozitivní seznam :) Zkuste to taky!

Možná vás napadlo, proč vlastně tyhle seznamy svých úspěchů(v některých případech možná pseudoúspěchů :D) a věcí, které mě v životě těší dělám? Jak už jsem psala - jednak miluju dělat seznamy :D a pak mě to taky utvrzuje v tom, že jsem šikovná :)) Hodně si tím posiluju sebevědomí a uvědomuji si díky tomu, že přesto že je mi občas mizerně jsou věci, které mě těší a přinášejí mi v životě radost. I když to jsou mnohdy maličkosti...nebo ještě větší maličkosti:)) Všechny jsme šikovné a myslím, že bychom si toho měly být vědomy a měly bychom být hrdé na to, co umíme, na to co dokážeme a na to, že se nám daří! Mnohdy se stane, že si nemusíme ani uvědomovat, co všechno se nám povedlo a že toho určitě není málo! A to hlavně díky tomu, že máme spoustu jiných starostí a sotva zvládneme jednu věc, vrháme se na další...Někdy taky zapomínáme pro velké věci na ty malé. Což je myslím škoda! Zkuste se taky někdy zastavit a popřemýšlet o tom, co se vám tento týden, měsíc povedlo a určitě zjistíte, jak jste šikovné:)

1. zvládla jsem poslední zkoušku a mám tím pádem zimní semestr hotový! Jeeej :)

2. koupila jsem si nový lak :D a řasenku

3. v pátek jsem si zacvičila s Jullian Killer buns & tights a příjemně mě z toho bolí nejenom zadeček a stehna, ale všechno možné! :)

4. napsala mi nutriční terapeutka, že její služby teď budou v rámci nějakého projektu zdarma:) Jupí, nebudu muset platit 300 Kč za jedno sezení!

5. pátek jsem zvládla jenom s 1/2 denní dávky Coly ZERO, sobotu bez ní!!! :D

6. zvládla jsem zápis rozvrhu - stálo mě to strašné nervy, vůbec jsem takový rozvrh nechtěla, ale ve výsledku jsem stejně spokojená :D

7. potěšil mě váhový přírůstek :))

8. včera jsem zametla byt, umývám nádobí a baví mě být takhle užitečná :)


9. objevila jsem cottage :D Nemám ráda sýry:) Už jednou jsem cottage ochutnala a nechutnal mi. Už si neuvědomuju, co přesně to byla za značka, ale byl hodně chuťově výrazný - slaný. Ten, který jsem ochutnala v pátek je naprosto skvělý!!!! :) Myslím, že jsem se zamilovala :))

10. začala jsem si bělit zuby :)


A co se povedlo tento týden vám?

7 komentářů:

  1. a taky se ti povedl super nový design! :)))
    pak nám písni,co ti nutrička poradila a cottage si jistě zamiluješ! :P

    OdpovědětVymazat
  2. wow, to je milý článeček, z těch tvých článků mám vždycky hned lepší náladu :) a ten design jsi dělala sama? je to super :)
    mě to bohužel moc nejde, vzpomenout si na to, co se mi povedlo... jestli vůbec něco... :D ach jo...

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tvoje seznamy jsou super, člověk vždy objeví něco, za co by se mohl pochválit. To já asi nedokážu..
    Pořád se raduju z toho, že máš radost z váhového přírůstku.

    OdpovědětVymazat
  4. No bohužel, ten šampón už nevyrábějí..:-(
    Teď používám Gliss Kur Ultimate repair (http://www.glisskur.schwarzkopf.cz/glisskur/cz/cz/home/products-solutions/product-lines/ultimate-repair.html) a střídám ho s obyčejným z DM - Balea. Když totiž používám pořád jeden šampon, vlasy jako by si nějak navykly a začnou se strašně mastit. Občas ještě použiju takový fialový šampón na udržení světlého (bílá blond) odstínu vlasů.
    Co používáš ty?

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé :) Je úžasné, ako ti to všetko ide a ako sa ti darí, mám za teba hroznú radosť (viem, opakujem sa, ale proste veľmi sa z toho teším! :)) a k psychologičke nechodím, neviem, či by to malo nejaký význam... inak, milujem tvoj nový design, šikovná, ja som počítačový antitalent, nikdy by som taký nespravila :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Díky :) Pro hafana jsem nakonec vybrala dva tmavé svetříky a žlutou a maskáčovou bundu :D Tak doufám, že mi z toho moc rychle nevyroste... A snad už s ním budu moct začít pravidelně chodit ven :)
    No a ta kineziologie... ono to bude asi trochu podobné jako u psycholožky, akorát se hodně pracuje s tělem. A pomocí svalového napětí se zjišťují nějaké psychické bloky, příčiny problémů, vztah mezi psychikou, tělem a projevy různých onemocnění... Nemám s tím zkušenost, ale zkoušela jsem si něco najít a vysvětlovala mi to i psycholožka. Je i nějaký svalový test, kdy kineziolog drží tvoji ruku, ptá se na otázky a pokud svaly ochabnou, znamená to negativní odpověď a když se zatnou, tak je pozitivní. Prý se tak dá lépe pracovat s podvědomím. No přijde mi to hodně zajímavé, zároveň i... dost zvláštní... ale říkám si, jaktože to není třeba více známé... :)

    OdpovědětVymazat
  7. ke všemu ti moc gratuluju :) takové seznamy jsou super, také si nějaký napíšu :) Tvůj blog se mi moc líbí, jdu si tě přidat do oblíbených :))

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)