sobota 2. února 2013

Jsem adeptka na nejhorší jídelníček roku :D

Pevně doufám, že jste se dneska měly líp než já, protože já dneska zápasím s jídlem jako se smrtí :D 

Ráno jsem se vrátila do dětství, kdy jsem o víkendu snídávala sladkosti :D Když jsem byla malá, vstávala jsem hodně brzo (což mi mimochodem zůstalo doteď :D). Rodiče ještě spali a já jsem tajně a s pravidelně vyjídala skrýš se sladkostmi, které nám posílala babička:D

Ano, na snídani jsem měla své milované bonbony. No a co si budeme povídat - kdyby zůstalo jenom u nich, byla bych šťastná!!!! Po obědě jsem totiž napadla ještě belgické pralinky (100g). Byly skvělé, ale já jsem je jedla spíš mechanicky...no a jsem si dala ještě Mars:D Tak trochu jsem doufala, že mi z toho bude zle...nebylo :D Když jsem to spořádala, propadla jsem naprostému zoufalství. Cítila jsem se hrozně! Jak se tohle projeví na váze?! Poprosila jsem mamku, jestli bych se mohla zvážit. Jak už jsem psala, nevím totiž, kde přede mnou schovávají váhu...Mamka nevěděla, co všechno jsem v té době už měla v sobě...ale zřejmě ze zoufalství v mém hlase vytušila vážnost situace:D Přišla za mnou do pokoje a povídaly jsme si...teda - mamka povídala, konejšila mě a já jsem spíš tak jako brečela... :D Je pro mě hrozně důležitá...Taťka taky! :) Říkala jsem mu, kolik sladkostí jsem snědla...říkal, že to jí klidně taky...škoda, že mu to nevěřím :D :) Jsou zlatí! Miluju je a jsem opravdu vděčná za to, jakou oporu v nich mám.

Dnešní jídelníček:

Snídaně: 200g bonbonů (nevím, kolik přesně jich bylo...tentokrát jsem nesnědla celý balíček)
Oběd: tortilla s kuřecím masem a brokolicí
Po obědě: 100g belgických pralinek
                 tyčinka Mars
Večeře: miska zeleniny
2. večeře: druhá miska zeleniny

8 komentářů:

  1. ty jsi byla zlobivá,když jsi byla malá!! :D (taky jsem občas chodila vyjídat spíž:D:D:D) a vstávání.. pff, radši nemluvím - dnes už od čtyř vzhůru :/
    kdyby sis dala normální snídani a pak ještě ty bonbonky, udělalas líp, moc výživné samy o sobě totiž nejsou a co si budeme povídat - snídaně je základ!
    je dobře, že máš v rodičích oporu :)))
    a tvůj jídelníček je oproti tomu mému dneska nic! :D čekuj: jídlo po dvou hodinách..
    snídaně: tři muffiny, dvě kostky čokolády, borůvky, grep, hruškový jogurt s cereáliemi
    svačina: pomeranč, litchi, dva kusy vánočky, mléko
    oběd: hrnek vývaru, pečené kuře s rýží
    svačina: čtyři zapečené chleby se šunkou, jablko, meruňkový jogurt
    večeře 1: obří hrnek vývaru, tři chleby s máslem, rajčata
    večeře 2: pečené kuře se třemi chleby a rajčaty:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že se lepšíš =) Tobě takový jídelák prospěje =) Je krásné že máš jako oporu svoje rodiče, je dobře že ti rodina pomáhá =) a papej dokud ti to váha dovoluje =)

    OdpovědětVymazat
  3. To je fajn, že máš v rodičích podporu :) Moji rodiče jsou taky zlatí :)
    Snaž se nenahrazovat sladkostmi hlavní jídla a ubírat ze svačin. Protože tělo si žádá energii a tak sáhneš i po tom, co ti třeba víc chutná. Ale snaž se jíst i pečivo apod. Co je to ta zelenina na večeři? To by teda nešlo :P
    Mě přijde dobré dávat si sladkosti třeba po obědě nebo večeři. Prostě jen tak na chuť. Už jsem nasycená, ale mám chuť na čokoládu nebo něco, tak si kousek dám :) Neboj se, časem na to všechno přijdeš a najedeš na jídelníčky, které ti budou po všech stránkách vyhovovat ;)

    OdpovědětVymazat
  4. No určitě čím intenzivnější posilování tím lepší, ale taky lepší lehké než žádné:-)) Toho sladkého máš opravdu hodně, ale z toho nedostaneš žádné živiny a jinak jsi nesnědla skoro nic:-) Takže jak říká rezzy, nenahrazuj jima normální jídla:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zas tak hrozný to není! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nene, neni to tak zlý :-) Rozhodně to neni nejhorší jídelníček roku

    OdpovědětVymazat
  7. Není to nejhorší :D bud v klidu:), ale vážně pozor na nahrazování "běžných" potravin..

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)