pátek 8. února 2013

fotky

Přidávám své fotky, aby všichni viděli, jak je anorexie hnusná!

První fotka je vyfocena v létě 2011. Už v té době jsem měla podváhu. Vážila jsem okolo 52kg při 173 cm.Váhu jsem tehdy dost řešila, stejně tak jako jídlo. Bylo to období, kdy jsem pravidelně cvičila a jedla zdravě :) Kritická část těla: stehna!!!!!:)Velikost šortek 34.


Druhá fotka je z období po letošních Vánocích. Ty džíny, které mi tak "skvěle padnou" :D jsou velikosti 34. A váha se mohla pohybovat okolo 45 kg.


 
Jídelníčky
 

Ještě bych se chtěla vyjádřit k tomu, proč jídelníčky přidávám jen občas :) Jedna věc je ta, že jsem hodně citlivá na to, když se někdo negativně vyjadřuje o mém jídle :D Moc dobře vím, kde mám své mezery :D Že jich není málo :) A taky vím, jak by měl optimální jídelníček vypadat. Další věc je ta, že jídelníčky si nepíšu ani nikam jinam :)
Prostě moc nevidím důvod, proč bych to měla dělat :) Já sama se na jídelníčky ostatních holek podívám :), ale ještě jsem je v životě nekopírovala a myslím že ani nebudu, protože každý máme jiné chutě. Ale když narazím na nějakou skvělou potravinu, tak se s vámi o to určitě ráda podělím :))
 
Mějte se krásně! A užijte si páteční večer!!

16 komentářů:

  1. věděla jsem, že na to jakou máš váhu a výšku, nebudeš vypadat jako Lopez :D Ale vážně, tohle není pěkné. Každý na tebe určitě kouká, ale neboj, když přibereš tak ještě budeš vychrtlá a až za dlouho budeš "jenom" hubená. Snad chápeš co tím chci říct. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu, jak jsi to myslela :) Vím, že to není pěkné...dokonce bych řekla, že je to dost hnusné :D Ale na druhou stranu mě docela mrzí takhle mluvit o vlastním těle :) Ale moc děkuju za komentáře! Jsi milá! Máš taky blog?

      Vymazat
  2. Tak ta druhá fotka, to je něco.. :( Já taky když se podívám na své staré fotky, když jsem byla tak vyhublá, je mi z toho na blití :/ Držím palce v přibírání!

    OdpovědětVymazat
  3. ty jo, ta druhá fotka :(( :// to je fakt něco! dřím ti moc palce, vážně jsi úplná kostřička :((

    OdpovědětVymazat
  4. Jak jsi na té první fotce, tak tam to není tak hrozné, ale ta druhá..:O
    Držím palce, aby si se spravila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, šílená vychrtlost...:-/

    OdpovědětVymazat
  6. čísla sú čísla, ale vidieť to takto v "reáli" to je iné... nedokážem posúdiť, či som chudšia (samozrejme, ja by som povedala, že som 100-krát tučnejšia, ale môj obraz o vlastnom tele, ako čím ďalej tým viac zisťujem je dosť pokrivený) ale myslím, že si na tom horšie, čo sa vzhľadu týka... bojuj! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Proboha.. na té druhé fotce jsi opravdu extrémně hubená.. Doufám, že se rychle dostaneš aspoň zpátky k té první:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Fakt to nevypadá dobře :( Ale ty budeš brzy zase krásná a zdravá ;)

    Díky za optání. Ve čtvrtek jsme měli pohřeb a neměla jsem moc náladu psát. Vlastně nemám náladu na nic, akorát být se svojí rodinou. Ten smutek jako by nás ještě víc stmelil a chceme teď být více spolu. Bylo to nepopsatelně těžké, ani o tom nedokážu ještě moc mluvit, na druhou stranu i hezké a dojemné. Přijelo hodně lidí, široká rodina... a to měla prababička moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní10:58 dop.

    Ahoj Ruby,
    moc děkuji za komentář a zájem. Daří se mi mnohem lépe, ráno jsem se obhlížela v zrcadle a žádný razantní nárust špeků jsem nezaznamenala, tak jsem se uklidnila a řekla jsem si, že dnes musím jíst pořád tolik a že už Rexině nedám ani bod!

    Jak se daří tobě? Pořád bonbónkuješ? Cítíš se, jako že máš víc energie? Já jsem včera v práci úplně zářila energií a byla jsem ukecaná a veselá. Úplně jsem si užila, že jsem celý večer neměla hlad a nebyla nevrlá.

    Držím palce,
    A přeji Ti krásný den =)

    OdpovědětVymazat
  10. no tak to ti věřím,ale ty prosímtě jez protože ty to fakt potřebuješ!

    OdpovědětVymazat
  11. No ibaže to by som priberala... v jednej chvíli si myslím, že so 48 kilami by som vyzerala oveľa lepšie a v ďalšej chvíli som tak spokojná pri pohľade na svoje kostnaté nohy... ako to máš ty?

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní4:37 odp.

    Ruby,děkuju moc za přání! :)..a děkuju za milý komentáář!! :)...
    polenta?? :)..ta je v pohodičce! :D nasypeš do vody,přidáš koření+sůl/bujon,přidáš třeba hříbky,rajčátka nebo něco jiného a mícháš až do doby,než začne probublávat :)..max. 5ti minutová záležitost! :D...a je fakt dobrá :))..

    No a k tobě..čtu všechny tvoje články :),takže tak nějak vím,jak na tom jsi...ale ty fotky..jsou hrůzotrašné..promiň..:(...na první fotce jsi fakt vyhublá...ale právěže stehna mi přijdou strašně teňounké...no a druhá fotka?..no comment...z toho doslova běhá mráz po zádech...ideálních by bylo nějakých 60kilo..ale vím,to si zvlášť v této chvíli nedokážeš představit...držím ti pěsti,nebojuješ přece jen tak pro srandu králíkům,ale bojuješ za SEBE a svůj život,tak se NIKDY nevzdej!

    OdpovědětVymazat
  13. Máš nádhernou postavu! Ta 1. je dokonalé thinspo! a krásně oblečená. Na té 2. máš krásně dlouhý nohy, chtělo by to legíny místo džínů. Ale na té 1. vypadáš víc zdravě a hubená jsi taky, kdybys přibrala na 52kg tak jsi dokonalá, protože podle toho jak se popisuješ tak ti 45kg nevyhovuje a vypadáš nemocně(třeba to vypadávání vlasů), určitě ti bude víc slušet 52kg jako na 1. fotce =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, ale t si děláš srandu?
      asi nejsi normální. I na t první fotce je doost hubená.. A kor na tý druhý? Já nevěřím svým očím, jak můžeš psát, že by to chtělo lepší oblečení a bude to OK! :-oo

      Držím ti palce, aby ses z toho vyhrabala, anorexie je hnus a končí u ní nespočet holek, nejspíš si myslím, že i tato, co psala komentář na který reaguji!
      Drž se holka!

      Vymazat
  14. http://bezanorexie.blogspot.cz/ Žila jsem si poměrně normální, obyčejný, teď už vím že šťastný život, dokud můj život nepřekřížila anorexie. Velmi dlouho mi trvalo, než jsem dokázala přijmou léčbu.

    Teď už vím, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí, jaké jsem udělala.

    Píšu o své cestě, svých pokrocích a sem tam i o svém osobním životě a o tom, co mám ráda :-).

    Měla jsem obrovský strach říct tomu našeptávači v hlavě ,,NE" a vím, že je to těžké pro všechny.
    Mým cílem je nejen se úplně zbavit všeho, co by anorexii mohlo jakkoli připomínat ale také pomoci všem, kteří si procházejí podobným.
    Je to totiž noční můra, kterou si nikdo nezaslouží.
    Mám v plánu sdílet své postřehy, dojmy a poznámky, stejně tak jako vše, co jsem se za tu dobu naučila o lidském tělu a jeho potřebách.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)