neděle 3. února 2013

Dušička v peří

Mít dušičku v peří = mít se blaženě :)) Říká to moje babička a jsou to slova, která naprosto vystihují můj pocit z uplynulého týdne:) I tento týden přicházím se svým "seznamem úspěchů" (hahaha :D ). Nutno říct, že hlavně po včerejšku si je potřebuju připomenout jako sůl :D

  • ve středu jsem udělala další kus práce v laboratoři...jééééj :)
  • ve čtvrtek jsem udělala další zkoušku :) Nepíšu to proto, abych se chlubila :D...jak by se možná mohlo zdát. Ale mám z toho opravdu radost. Vím, že mě anorexie okradla z velké části o schopnost se soustředit a hlavně si pamatovat. Proto jsem neskutečně šťastná, že se mi daří úspěšně studovat tak obtížný obor:) A svou paměť chci zpátky ty mrcho! :D
  • v pátek dopoledne jsme byly s mamkou u prarodičů :) Udělalo jim to podle všeho hroznou radost :) A z toho mám zase radost já :D Taky jsem telefonovala i s druhou babičkou :) Řekla jsem si, že to rozhodně budu dělat častěji!
  • pak jsme byly s mamkou nakupovat a udělaly jsme si k obědu skvělé tortilly, plněné kuřecím masem a zeleninou. Mám skvělý pocit, že jsme strávily tolik času spolu :)
  • byly jsme taky s morčátkem u veterinářky, už je zdravé - hodně se mi ulevilo :)
  • odpoledne jsem si báječně schrupla :D
  • byla jsem v Rossmannu a koupila si úžasný lak
  • a taky jsem si po neskutečně dlouhé době trošku zacvičila :) Žádné kardio, jen opravdu lehké posilování. CHYBĚLO MI TO!!!! :) Asi jenom 20 minut, ale jsem ráda i za to :) Druhý den jsem cítila svaly...to je tak úúúžasný pocit!!!!! :)))
  • píšu si blog už druhý kalendářní měsíc, jéééééj :)))
  • a přestaly mě tlačit ty nové boty...nechtěla jsem si na ně stěžovat, protože se mi hrozně líbí :D

Přeji všem, aby jste měly taky dušičku v peří!!! :)

8 komentářů:

  1. Jééé... to je krásné =) Jen tak dál =)

    OdpovědětVymazat
  2. Lak jsem si pořídila taky :-) A 3!

    Dík za dotaz, je to u mně na nic. Pořád zápasím s přežíráním a zvracením. I několikrát denně. Cítím se, jak prase.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, som rada, že si mala tak skvelý týždeň, ja som ho zase mala hrozne stereotypný, nič zaujímavé sa nedeje... a čo študuješ? :) a to schrupnutie by mi trebalo ako soľ, len donútiť sa k tomu už ide ťahšie...

    OdpovědětVymazat
  4. Dušička v peří, to je hezké :))
    Díky za milé komentáře, Ruby :) Jsi moc hodná!
    Jak se jmenuje tvoje morčátko? Já mám kromě pejska potkany. Dříve jsem jich měla víc, teď už jen čtyři. Nějací hlodavci se u mě vždycky našli... :)
    Gratuluju ke zkouškám, myslím, že jsi fakt chytrá slečna ;) A jsem ráda, že se po cvičení cítila tak dobře! Tak ať se dál tak dobře daří :) Jak jsi to dneska zvládla?

    OdpovědětVymazat
  5. To zní jako dobrý týden:-) Jen tak dál:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jen tak dál, s úsměvem jde všechno líp:)

    OdpovědětVymazat
  7. je super, že tě těší i takové maličkosti:P:D

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)