čtvrtek 4. dubna 2013

Mé úkoly na duben

Ahoj holky :))

Přiznám se, že jsem se nějakou dobu vzpamatovávala z toho, jak jsem se v pondělí ráno kvalitně přejedla :D Ani nevím, kolikrát jsem si zopakovala, že bych radši umřela než aby mi bylo takhle zle:D...Teď už je mi dobře...díkybohu!!! :D Každopádně mě to vedlo k jednomu závěru...už se nepřežeru!!!!! :D (haha :D) Nevím, kolikrát jsem si to už takhle říkala a nikdy to nefungovalo :) No o tomhle jsem stejně mluvit nechtěla :))

Bez ohledu na komentář, který se nedávno objevil u mého posledního článku ve mně uzrálo rozhodnutí, že se začnu stravovat kvalitněji :) Samozřejmě si nemyslím, že čokoládové tyčinky jsou výkvět gastronomie ani si nemyslím, že jsou pro mé tělo to nejlepší. Taky mi není příjemné, když někdo kritizuje to, co jím:) Ale takový je život a každý máme právo na svůj názor :) A já ten váš akceptuji:) Jenom bych chtěla říct, že myslím, že sama dobře vím, kde mám jisté mezery...jenom jsem se zkrátka ještě nedopracovala k tomu, abych s nimi něco udělala.

Takže zpátky k tématu :) Rozhodla jsem se tedy, že se začnu stravovat kvalitněji:) Nerada bych ale z anorexie do orthorexie :D Takže to nehodlám nikterak přehánět...Stále si budu dopřávat to o co si moje tělo řekne...jenom se k tomu navíc budu se modlit aby si říkalo o nějaké zdravější věci :DDD Tak a teď vážněji :))) Sladké si budu dopřávat i nadále, ale spíš ve formě svého milovaného koláče, ve kterém jsou i dobré věci - tvaroh, jablíčka, tuky:)), cukry...kdežto v těch čokoládových tyčinkách, kterých jsem schopna sníst asi tak milion na posezení, je bůhvíco :D

Taky jsem si všimla, že mám chuť i na normální věci - jako třeba chleba nebo šunku, celkem bych si dala i banán nebo konečně vyzkoušela to arašídové máslo, které všechny tak milujete :))) Nebo nějaký smetanový jogurt :D Zkrátka si uvědomuju, že léčba anorexie nespočívá jen v tom, že do sebe nacpu, co najdu :) Myslím, že je to i o tom, abyste...abych hlavně já :D...jedla vyváženě, dala tělu to, co potřebuje, nebála se zkoušet nové věci a pořádně rozšířila svůj jídelníček. A to je něco, na co bych se teď chtěla zaměřit :) To je můj hlavní úkol na duben:) Protože přibírat mi jde, ale přibírám z potravin, které mé tělu nejsou příliš prospěšné :)...takže bych teď chtěla svému tělu dopřát nějaké kvalitní živiny :))

A protože je začátek měsíce, svádí mě to k tomu, abych si vytyčila nějaké cíle a napsala si zase jeden seznam - tentokrát toho, čeho bych chtěla dosáhnout :)))

Úkoly na duben:
  1. jíst kvalitní(když ne kvalitní, tak aspoň kvalitnější:D) potraviny
  2. zkoušet nové věci
  3. snažit se nepřejíst
  4. cvičit....pokud se mi bude chtít :DDD
  5. číst odborné články, poctivě pracovat v laboratoři, napsat zase část diplomky :)
Pokud se mi povede tohle všechno, budu nadmíru spokojená :))) A pokud se mi nepovede nic, tak se mi třeba povedou jiné věci :DDD

Mějte se krásně! :))))

11 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Hippindo, moc děkuju!! Jak se Ti daří? Doufám, že už je to lepší!!!

      Vymazat
    2. dakujem Ruby. no... bojujem...

      Vymazat
  2. Anonymní11:49 dop.

    No výborně, tolik nadšení! x) Jsi vždy tak krásně pozitivní x) To je dobře, že chceš tělu dávat to nejlepší, věřím, že všechny úkoly splníš x)

    OdpovědětVymazat
  3. To máš teď podobný jako já.. Ale teda jen podobný.. Já v tom nemám Anorexii, ale prostě jen podváhu.., ale nabírám z toho, co najdu po ruce.. Tak se teď taky budu zaměřovat na něco zdravějšího.. Jak asi říkáš..Ne to vyloženě hrotit, ale aspoň trochu... A to ar. máslo jsem taky chtěla teď v blízké době vyzkoušet a to cvičení taky.. :D No.. tak snad se nám to povede..

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k pokrokům! :) Drž se!

    A s tou diplomkou... Teď jsem ve fázi "Ježiš, já to snad nikdy nenapíšu!" Takže držím pěsti!

    http://spolecnacesta.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě ti budu držet palce a myslím si, že se ti (alespoň většina) podaří cíle zvládnout. Ono si stačí přidat k večeři trochu zeleniny, na svačinky ovoce, je to jednoduché. A když do toho občas zařadíš Marsku, Snickersku nebo zapékané müsli, nic se neděje.
    Kdyby tě náhodou napadlo něco, co by jsi u mě na blogu uvítala (kromě toho tradičního - jak se mi daří:D), budu ráda, když mi to napíšeš.
    Upřímně já tě obdivuju za to přejezení. Já mám pořád strach a striktně dodržuji hodiny, kdy mám jíst. Kéž bych se dokázala najíst jindy, nebo větší množství a nemít výčitky. Jsi dál, jsi dobrá, šikovná a spěješ k úspěšnému vyléčení.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :-* v první řadě díky za komentář!
    díkybohu,že už je ti dobře :)) příště to nepřeháněj:D!
    kvalitnější stravování ti jen a jen schvaluji! :)
    radši nechceme pořádně vědět, co v tech tyčinkách je, co? :D a na orthorexii bacha, tou jsem trpěla já :D je to pěkná svině!
    smetanové jogurty, banány, chleba.. to je moje!! :) jsem pyšná, že jím už i ty nezdravé jogurty :D
    PS: krásné plány!

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní9:36 odp.

    Ahoj Ruby, napisala so ti ten neprijemny komentar k poslednemu clanku, myslela som to dobre a vidim ze si to super pochopila, si naozaj inteligentne dievca ako som si myslela, vies je super ze si nic nevycitas, tak sa maj rada a neublizuj si a to hocijakym sposobom, ak ti tvoje virtualne kamosky pisu gratulacne komentare k takym pocinom ako v poslednom clanku...je to na zamyslenie, drzim ti palce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)Víš, pro mě je to pokrok...sice přesně jak říkáš dál trápím své tělo...na druhou stranu vnímám jako menší zlo jej potrápit občas jídlem než permanentně hladem :)

      Vymazat
  8. Thank you for sharing this article with us! I believe there will be more people like me, they can find many interesting things in this article of you! windows 10 product key

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)