pondělí 8. dubna 2013

Do mého života se vrátila radost

Milé dámy :))) (zkouším nový pozdrav :D )

Nejdřív bych vám všem chtěla moc poděkovat za hrozně milé komentáře!!! :) Moc si jich vážím, stejně tak jako vaší podpory!!! :)

Je neděle dopoledne, krásně svítí sluníčko. Já jsem si právě zacvičila a možná proto mě zaplavily ony pověstné endorfiny :)) Každopádně cítím, že se v mém životě dějí velké věci :D a chtěla bych se o ně podělit. Do mého života se totiž vrátila radost.

V průběhu mého anorektického období až donedávna jsem prožívala radost v několika málo případech: když jsem viděla na váze nižší číslo, když jsem jedla málo, méně než ostatní nebo když jsem objevila nějakou supernízkokalorickou potravinu :DD Což je samo o sobě dost smutné...Skvělé na tom je to, že se to změnilo :) Nebudu popírat to, že výše zmíněné události by zřejmě chorou část mé mysli stále těšily :D, nicméně naštěstí se v mém životě objevuje už i jiná radost :))

Mám chuť začít si opakovat francouzštinu :) Těším se, že si koupím mp3 přehrávač, audioknihu a budu si procvičovat francouzskou konverzaci třeba v autobuse nebo za chůze...třeba se mi francouzština bude hodit :) Třeba se seberu a odjedu do Francie :D nebo co já vím :))

Decoupage mě taky chytla:) Kromě dárku pro maminku jsem vyrobila hned další den další květináč :)) No a taky jsem si nakoupila dva další předměty, které čekají na to až se na nich vyřádím :D Stejně tak jako jsem si koupila i nové ubrousky :) Dokonce jsem se začala dívat i po nějakých kurzech ručních prací v Brně :) A taky mě napadlo, že bych mohla začít plést :D

Hrozně mě baví pečení :) I když teda peču stále to samé dokola :D Koláč, koláč, koláč :)) Peču ho prakticky každý den, když jsem doma...všem ostatním už leze krkem, akorát já ho do sebe pořád statečně cpu :D Chtěla bych zkusit i něco jiného a určitě se rozvíjet i v téhle oblasti, ale když tenhle recept je tak dokonalý, že se ho prostě nedokážu vzdát :D

Baví mě i práce v laboratoři a čtení odborných článků :), baví mě i psaní diplomky :) Baví mě i povídání si s holkami v laboratoři :) A taky se těším na to, že zítra půjdu poprvé na jeden nový předmět :)

Sama bych nevěřila tomu, že dokážu najít tolik věcí, na které se těším, baví mě nebo ze kterých mám dobrý pocit:)) Myslím, že jsem četla nejspíš v knížce doktora Krcha, že ho baví sledovat, jak dívky v průběhu léčby jakoby rozkvetou:) Myslím, že to je přesně ono :)))

Mějte se krásně!

11 komentářů:

  1. Anonymní3:59 odp.

    Tento druh radosti je určitě lepší x) Jak vidím, jsi tvořivé stvořeníčko, takže kurzy i pletení jsou dobrými nápady! ^^ Když tě baví péct zrovna koláč, co zkusit změnit přísady? x) Hledat pozitiva je nejlepší, co můžeš dělat, hlavně, ať ti to vydrží! ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, na střední jdu studovat jazyky a nehorázně mě táhne španělština:)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní6:50 odp.

    Je to super, že se Ti vrátila do života radost a že si uvědomuješ, že je rozdíl mezi tou radostí před tím a nyní!!! Znáš "tvořivé" stránky www.brydova.cz ?
    Petra

    OdpovědětVymazat
  4. No som zvedavá, kedy ten rozkvet stretne mňa. :D Ja zas z jazykov nemčinu... Francúzštinu by som asi nezvládla sa ani začať učiť, lebo mi je ten jazyk kus taký odporný.

    OdpovědětVymazat
  5. Pozor na ty dámy, já třeba vím, že mě sleduje i jeden kluk!:D
    Je super, že objevuješ ten NORMÁLNÍ život, ten, který anorexie umí tak krásně sebrat. Strašně ti to přeji. Jinak ale vidím, že váha se stále drží, asi by to chtělo přidat...:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ! Váha šla nahoru :)) Akorát jsem to tady přestala psát :)

      Vymazat
  6. teda, vypadá to, že jsi vážně štastná! :) jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  7. Cvičení, pečení, decoupage a všelijaké vyrábění jsou nejlepší věci na světě :)

    OdpovědětVymazat
  8. To je skvělé a inspirativní :) Škoda, že jsem to nečetla před pár měsíci, kdy mi bylo hodně na nic a nevěděla jsem, co si se sebou počnu. Nakonec mě taky hodně "podržela" bakalářka :D Bavilo mě to, tak jaksi mi to dávalo smysl a naplňovalo mě to. Teď už pár dní leží pěkně svázaná na katedře a čeká, co na ní kdo řekne :D
    A pečení určitě nějak zpestři, existuje milión úžasných receptů. Moje oblíbená pečící stránka: http://www.browneyedbaker.com/.. ta ženská je kouzelnice a navíc to neni ani tak těžký ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Thank you for the great post! I really enjoyed reading it, you could be a greаt.I author
    will remember to bookmark your blog and definiteⅼy will
    come back from now. I want to encourage you to continue your wonderful posts,
    have a nice morning! Check here:
    hotmail.com sign in
    hotmaIl sign up login

    OdpovědětVymazat
  10. Thanks for sharing.I hope it will be helpful for too many people that are searching for this topic. WINDOWS 8/8.1 PRODUCT KEY

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho názoru a komentáře si vážím :)